DOJADILO MU

NOVAKOV PRIJATELJ POLUDEO - PRAVDA SE JER IMA DEVOJKU! Italijan izgubio živce: "Ma, to više nema smisla!" (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Mateo Beretini se oglasio posle raznih izjava oko njegove loše igre i uticaja devojke Melise Sate.

Izvor: YouTube/screenshot/US Open/Instagram/screenshot/melissasatta

Mateo Beretini (27) je pre nešto više od godinu dana bio šesti teniser sveta, sada je na 21. mestu. Pojedinci za to krive njegovu devojku Melisu Satu, tvrde da je TV voditeljka razlog njegovog pada i loših partija u prethodnom periodu. I njemu je svega toga preko glave, pa je odlučio da se javno oglasi i da stavi tačku na svakakve priče o tome.

Naglasio je da to što ima devojku nije loša stvar i da je to nešto normalno. "U ovom periodu svog života čujem priče kako je veza distrakcija i kako loše utiče na sportiste i to je za mene znak nepoštovanja. Kao kada biste rekli da novinar pišu tekstove lošije zato što ima ženu i dete. Nema to nikakvog smisla", rekao je Beretini.

Što se Melise tiče, ona je imala buran život, zabavljala se sa mnogim sportistima, a bila je udata za Kevina Prinsa Boatenga sa kojim ima dete. Bila je u vezi sa Kristijanom Vijerijem, čak se spekulisalo i da je zbog afere sa njom Kobi Brajant bio blizu da se razvede 2011. godine. Ona je u jednom od intervjua otkrila i da je "sa Boatengom imala odnose 10 puta dnevno". Pogledajte kako ona izgleda: