POGLEDAJTE!

"NEMOJ DA SI MI REKAO DA ĆUTIM... ILI ŠTA!?" Haos u Madridu - Kirjosov "ortak" zamalo napravio incident! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nije bilo prijatno sudiji Lajaniju da smiruje tenisere posle neprijatnog razgovora na mreži.

Izvor: Twitter/TheTennisLetter/Screenshot

Australijski teniser Tanasi Kokinakis izgubio je svoj prvi meč na šljaci ove godine pošto ga je španski predstavnik Đaume Munar zaustavio u prvom kolu mastersa u Madridu. Kokinakis je pružio dobar otpor domaćem teniseru, ali je na kraju pao u dva seta i to posle taj-brejka. Na kraju, Munar je pobedio 7:6 (9), 7:6 (7), a susret je obeležila i svađa dvojice tenisera koji su bili vrlo nervozni tokom 130 minuta tenisa.

Kokinakis nije bio zadovoljan načinom na koji njegov protivnik proslavlja poene i zbog toga se požalio Mohamedu Lajaniju pri vođstvu od 4:2 u drugom setu, da bi nakon burne rasprave - potpuno potonuo. Munar se vratio u meč i dobio posle taj-brejka, a potom je počela rasprava njih dvojice na mreži.

"Nemoj više da si mi rekao da ućutim!", rekao je Munar kada mu je Kokinakis čestitao na pobedi podsećajući na jednu od prethodnih situacija na terenu, na šta se Australijanac tri-četiri puta brecnuo i odgovorio svom rivalu: "Ili šta?".

Odmah je Lajani video da će biti problema između njih dvojice, međutim pokušali su da civilizovano razgovaraju dok su stajali neprirodno blizu jedan drugom i pokazivali prstima ko je kriv, a iako se na kraju nisu složili oko dešavanja na terenu - makar nismo videli fizički obračun. Kokinakis nije hteo da prizna da nije u pravu, Munar nije hteo da popusti, a publici se takođe nije dopalo što su dvojica tenisera ušli u raspravu posle meča.

Svakako, Munar ima više razloga za zadovoljstvo pošto je pobedom nad kontroverznim Kokinakisom, inače najboljim prijateljem Nika Kirjosa, obezbedio meč drugog kola protiv Grikspora iz Holandije, a ako prođe mogao bi da ga čeka "specijalista za šljaku" Kasper Rud.