Užasno!

SRPSKA TENISERKA POKAZALA ODVRATNE UVREDE KOJE DOBIJA! Dejana je ŽRTVA na Instagramu, inboks je pun psovki! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpska teniserka pokazala poruke koje joj je slao jedan korisnik Instagrama, a u kojima je brutalno vređana.

Izvor: Instagram/dejanaradanovic/printscreen

Srpska teniserka Dejana Radanović (26), trenutno 631. igračica sveta, dobijala je prethodnih dana užasne poruke na društvenim mrežama. Ona je pratiocima na Instagramu pokazala kako izgleda kada joj teniski navijači ili samo kladioničari koji su pali tiket, "spamuju" inboks uvredama, najgorim mogućim psovkama i užasnim epitetima.

Dejana je početkom maja igrala na dva teniska turnira u Gruziji - prvo je izgubila finale od Vitalije Dijačenko, a zatim ispala u drugom kolu od Anastasije Zolotareve. Verovatno je poraz u tom meču, u koji je Radanović ušla sa ulogom favorita, uticao na gnusne poruke koje je dobijala na Instagramu. Ovako izgleda srpska reprezentativka Dejana Radanović:

Između ostalog, Dejani je neko sa naloga "Josip Pesic" pisao da je "ku*va", dr*lja", psovao nju i članove njene porodice, pominjao četnike i ustaše... Na sve to nije mogla da reaguje na pravi način, jedino da pokaže svetu sa čim se sve nose profesionalne teniserke. Podsećamo, sličnu situaciju nedavno je imala Crnogorka Danka Kovinić, koja se takođe požalila na mrežama.

"I šta ti možeš da uradiš? Jedno veliko ništa. Da blokiraš budalu, a sutra će ti doći tri nove koje će ti isto napisati, jer su naravno odigrali tiket na tebe i pali. I svaka budala može da ti napiše šta god njegov bolesni mozak poželi. Lepe strane sporta. Hvala lepo i doviđenja!", napisala je Dejana na svojim Instagram storijima, uz fotografije uvreda koje je dobijala.

Najbolji plasman na WTA listi Dejane Radanović je pozicija broj 187, do koje je stigla 2. jula 2018. godine. Osvojila je osam titula u pojedinačnoj konkurenciji i jednu titulu u parovima na nivou ITF. WTA turnire igrala je u Nirnbergu, Seulu i Taškentu.

Tagovi