PA LEPO!

MURINJO "JURIO" NOVAKA PO RIMU, A KAD GA JE NAŠAO... Zahtev nasmejao Đokovića, sve oduševio njihov susret! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Divna scena u Rimu gde je Žoze Murinjo gledao meč Novaka Đokovića.

Izvor: Twitter/CristinaNcl/Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Rimu pošto je danas savladao Tomasa Ečeveriju posle ozbiljne borbe, pre svega u prvom setu. Đoković je imao i stomačnih problema, ali je na kraju "slomio" otpor upornog Argentinca (7:6, 6:3), što je obradovalo navijače. Posebno jednog, može se reći i "Specijalnog", koga su televizijske kamere zapazile još na samom početku meča.

Nije teško pogoditi da se radi o Žozeu Murinju, legendarnog fudbalskom treneru, koji je već dve godine u Romi i beleži zapažene rezultate sa "vučicom". Poželeo je da posle meča u Ligi Evrope protiv Bajer Leverkuzena (1:0), pogleda i Đokovića, ali ne samo to....

Kada se meč završio, Murinjo je stigao do Novaka Đokovića i zatražio autogram, što dovoljno govori o njegovoj veličini. Naravno, Nole je ispunio želju "Specijalnom", a razmenili su i nekoliko reči. Nije tajna da je Murinjo često pohvalno govorio o Đokoviću i više puta ga je bodrio na mečevima, međutim ovo je bila prva prilika da se susretnu, a sigurno je srpski as poželeo sreću njegovoj Romi, iako je navijač Milana i bio je na njihovoj utakmici protiv Intera.

Podsetimo, za Žozea Murinja u Romi igra i Nemanja Matić, a često je Đoković preko društvenih mreža hvalio bivšeg srpskog reprezentativca.