Sramno

SKANDAL - RIVAL NAMERNO POGODIO NOVAKA LOPTICOM: Đoković okrenuo leđa, Britanac kukavički opalio iz sve snage! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatan i sramotan potez Kamerona Norija na meču sa Novakom Đokovićem!

Izvor: Twitter/printscreen/@JeuBlanc_off

Skandal na mečuNovaka Đokovića i Kamerona Norija! Nakon što je srpski teniser osvojio prvi set rezultatom 6:3 i uzeo brejk u drugom setu Britanac je uspeo da se vrati i da izjednači na 2:2, ali je tada napravio jako, jako ružan potez. 

Novak Đoković je odbranio jedan udarac Norija na mreži, ali mu je bilo jasno da nema ništa od odbrane od Norijevog smeča. Okrenuo je leđa,  aonda ga je Nori iz sve snage pogodio lopticom!

Iako je Novak odustao od toga da brani ovaj poen i krenuo je polako ka osnovnoj liniji, Britanac koji je mogao da cilja bukvalno gde god na terenu opalio je iz sve snage po loptici i udario je Novaka lopticom u nogu, malo iznad pete! Pogledajte: 

Novak je bio šokiran i iznenađen ovim potezom svog rivala i okrenuo se ka njemu. Dugo ga je besno i začuđeno gledao, a onda se uputio nazad na osnovnu liniju. Đoković je izgubio i naredni gem, ali je uspeo da se smiri, vrati svoj fokus i nastavilo je da se igra gem za gem u nastavku. 

Dobro se sećamo kako je Đoković izbačen sa US Opena kada je pogodio linijskog sudiju lopticom, a sada Nori nije dobio ni opomenu, a nismo videli ni izvinjenje Britanca.