Napad

ŠEVČENKO SEO PORED NOVAKA, A ONDA GA JE UKRAJINSKI FUDBALER NAPAO! Sramne reči: Znamo šta su taj Srbin i njegov otac!

Autor Nikola Lalović

Novak je došao na meč da uživa i gleda fudbal, a evo kako su ga Ukrajinci napali!

Izvor: Twitter/printscreen/zozulyaroman

Novak Đoković je opet napadnut, a sada je to uradio Roman Zozulja. Ovaj 33-godišnji napadač koji trenutno nastupa u trećoj ligi Španije žestoko je udario po pre svega Andreju Ševčenku, a onda i Novaku Đokoviću! 

Novak se u društvu najboljeg ukrajinskog fudbalera svih vremena našao na meču polufinala Lige šampiona između Intera i Milana. Tu su zajedno navijali za Milan i sedeli jedan protiv drugog, a od toga je Zozulja napravio ogroman problem. 

"Dugo sam ćutao o ovome i čak sam dozvoljavao ovoj osobi da pravi greške, ali sada greške postaju sistematične. Da li su to greške? Ne razumem zašto je ovo u redu ukrajinskim sportskim novinarima? Da li nije vreme da se priča o ovome ili je nešto drugo u pitanjju?", počeo je on. 

Nekadašnji špic Dinamo Kijeva i Dnjepra koji je u Španiji igra za Betis, Rajo Valjekano i Albasete pre prelaska u treću ligu sada je istakao da Andrej Ševčenko ne bi smeo da sedi sa Novakom Đokovićem jer je Srbin "u najmanju ruku rusofil". 

"Da li je Andrej Ševčenko znao da sedi pored srpskog tenisera Novaka Đokovića? Da li je Andrej Ševčeno znao da su taj Srbin i njegov otac, da kažemo to najblaže, aktivni rusofili? Da li je Andrej Ševčenko znao da je Novak Đoković za vraćanje sportista iz Ruske Federacije i Srbije u sport? Jasno je da je znao. Kao što je je znao da Abramović radi u interesu Rusije kada je hteo da mu budu ukinute sankcije jer mu je poslovni partner. Kao što je znao da je Infantino kompletno kontolisan i korumpiran kada se slikao sa njim", napisao je Zozulja, pa nastavio: "Iz nekog razloga Andrej Mikolajovič tvrdoglavo nastavlja da se pravi da su njegovi lični interesi i prijateljstva van ovog rata. Kakav patriotizam!"

On je poentirao time što je istakao da se cela Ukrajina bori za svakakve, pa i sportske, sankcije Rusiji, a Andrej Ševčenko sedi sa Novakom koji je uvek sportski pričao da ruski sportisti nisu ništa krivi i da im treba dozvoliti da se takmiče. 

"Mi tražimo da ceo svet uvede sankcije Rusiji i da zabrani ruskim sportistima da se takmiče na međunarodnim takmičenjim, a naš ambasador se druži sa najvećim sledbenicima i propagandistima drugačijeg mišlnenja. Da li smo posle toga dobro predstavljeni u svetu", zapitao se Zozulja.