Na šta ovo liči?

SKANDAL NA NOVAKOVOM MEČU - RIVAL IZVREĐAO SUDIJU: Zbog sporne loptice POLUDEO, Đoković ostao u čudu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je bio smiren, a Holger Rune je divljao!

Izvor: Twitter/printscreen/@TennisTV/@JeuBlanc_off

Ne može da prođe neki Novakov meč bez kontroverzi! Nakon skandala koji je obeležio susret sa Kameronom Norijem u osmini finala Rima, u četvrfinalu Rima rival je bio Holger Rune koji je bio jako, jako besan zbog jedne odluke sudije!

Mladi Norvežanin je osvojio prvi set 6:2, onda je pri rezultatu 4:2 za Novaka u drugom kod jedne sporne loptice napao sudiju Mohameda Lajanija, jednog od najboljih arbitara u svetu tenisa!

"Da li ste vi kažnjeni kada pogrešite? Jer kada mi pogrešimo nas kazne! Zbog sudija ja uvek ispadam loš momak, sudije me uvek naprave na lošeg momka. To je užasno. Ti si smešan!", napao je Rune Lajanija! Pogledajte kako je to izgledalo na terenu: 

Rune je  inače poznat po ovakvom ponašanju i nije mu prvi put da radi nešto slično. Nakon što je na kraju izgubio taj gem pozvao je fizioterapeuta i zatražio medicinski tajmaut. Imao je problem sa desnim kolenom. 

Nakon toga se još malo igralo, a onda je meč prekinut zbog kiše koja je trajala nekoliko gemova. Upravo je Rune od sudije tražio prekid meča, na šta je Lajani pristao.