Haos

"KOJI ĆETE MI KU****?!" ĐOKOVIĆ OPET VIKAO NA IVANIŠEVIĆA! Nole počeo da IZBACUJE sa stadiona, reagovalo i OBEZBEĐENJE!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković izuzetno besan na meču protiv Holgera Runea

Izvor: Profimedia/marco iacobucci / IPA/SIPA

Novak Đoković se satima mučio protiv Norvežanina Holgera Runea, u jednom trenutku je besno povikao ka treneru Goranu Ivaniševiću i saradnicima, a onda je isto uradio i tokom odlučujućeg, trećeg seta. "Sam ću pronaći rešenja. Celu karijeru sam pronalazim rešenja. Koji ćete mi k****? Šta će mi uopšte vaša pomoć? Nemate mentalnu snagu", rekao je Novak Đoković dok je prilazio klupi, a to je bilo upućeno boksu.

Goran Ivanišević i ostatak Noletovog tima ćutke su istrpeli njegovu ljutnju, dok na terenu situacija nije bila ni izblizu onakva kakvu je Đoković zamišljao. Talentovani Norvežanin kontrolisao je treći set, osvojio prva četiri gema, a Nole nije uspeo da nađe rešenje. U jednom trenutku, Novaka je razljutila i grupa navijača, koja je bila nesportski bučna pri jednom Đokovićevom poenu. Zbog njihove reakcije Nole je otišao do sudije i tražio da budu izbačeni.

Nakon tog Novakovog zahteva uključilo se i obezbeđenje, koje je otišlo na deo tribina sa kojeg su se čuli povici tokom poena, da bi pokušalo da pronađe te nefer navijače i da ih izbace. Naravno, arbitar je sve to pratio, a u međuvremenu je i apelovao na publiku da se ponaša sportski i da ne remeti tenisere. Bio je to još jedan buran dan za Đokovića u Rimu: