Strašno

SRBIN BRUTALNO IZVREĐAO LEPU RUMUNKU: Obožava Novaka i Srbiju, a dobila grozne poruke: J***na kravo, radiš za mafiju!

Autor Nikola Lalović

Jako ružne poruke dobila je Andrea Prisakariju nakon što je izgubila na jednom turniru.

Izvor: Profimedia

Nije retkost da teniserke dobijaju ogroman broj pretećih i uvredljivih poruka na instagramu od pre svega ljudi koji se klade na njih, pa smo tako videli kako je Olga Danilović izašla u javnost sa groznim porukama koje je dobijala na instagramu. 

Sada se oglasila Andrea Prisakariju, zanosna Rumunka koja je vrlo popularna u Srbiji. Lepa teniserka iz Rumunije je više puta govorila koliko se divi Novaku Đokoviću i koliko voli srpske tenisere, a sada je nažalost dobila uvredljive poruke od jednog Srbina na instagramu. 

"Koliko si zaradila j*bena kravo? Instalirana si za kladionice i kriminalce. J*beni sport i tenis, ti treba da budeš u zatvoru", pisalo je u groznoj poruci, a Andreu je pogotovo pogodilo što je ovo napisao Srbin. "Jako je tužno ovo videti, pogotovo što od Srbina. Zaista si klasa", napisala je ona. Pogledajte kako Andrea izgleda:

Andrea Prisakariju ima 23 godine i rođena je u Jašiju u Rumuniji. Do sa da je osvojila četiri ITF turnira i to po dva u Tunisu i Turskoj, a najveći rang na VTA listi je bio 304. mesto. Sada je 443. teniserka sveta. Pogledajte i poruku koju je dobila: 

Izvor: Twitter/printscreen/@IamPrisacariuA

Tagovi

wta