Car!

ŠOU! NOVAK NAPRAVIO SPEKTAKL NA ROLAN GAROSU: Do juče se svađao sa Hrvatom, a sad ga iskopirao - navijači oduševljeni!

Autor Nikola Lalović

Novak je dobro raspoložen pred drugi grend slem sezone!

Izvor: Twitter/printscreen/@rnbyhippo22

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos, gde je odradio prvi trening pred preko 1.000 gledalaca i oduševio sve ne samo potezima na terenu nego i smislom za humor! Najbolji srpski teniser je na treningu jedan deo zagrevanja posvetio svojoj staroj ljubavi - imitiranju! U prošlosti dok je bio mlađi je redovno imitirao kolege i koleginice, nekada čak i na zvaničnim mečevima, a sada to radi jako retko. Sada je ipak imao inspiracije i odlučio je da se našali na račun čoveka kome je samo nekoliko dana ranije uputio oštre reči! 

U pitanju je njegov prvi trener Goran Ivanišević! Prilikom poraza u četvrtfinalu turnira u Rimu od Holgera Runea Novak je bio jako ljut na Ivaniševića i smatrao je da mu trener ne pomaže dovoljno tokom mečeva. Tada su razmenjene čak i ružne reči, ali očigledno je sada sve u redu.

Iskoristio je Novak priliku da se našali na račun svog trenera i to tako što je imitrirao Ivaniševićev servis. Hrvat je tokom karijere bio poznat kao vrhunski server, a njegova priprema za početni udarac bila je specifična. Kakva? Pogledajte!

 Publika je naravno prepoznala o čemu se radi i sa oduševljenjem su ispratili ovaj deo Novakovog treninga. Nakon prvog usledio je i drugi trening Novaka Đokovića u petak kada je sparingovao sa Fincem Emilom Rusovurijem. Meč prvog kola Rolan Garosa očekuje ga tek u utorak kada će se sastati sa Amerikancem srpskih korena Aleksandrom Kovačevićem.