NEVEROVATNE SCENE

POBEDILA UKRAJINKU NA ROLAN GAROSU, PA ČULA ZVIŽDUKE! Ostala u šoku, a kad je shvatila - IZVINILA se publici (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Na kraju je Ukrajinka dobila zvižduke posle poraza na Rolan Garosu.

Izvor: Twitter/TheTennisLetter/Screenshot

Arina Sabalenka eliminisala je Martu Kostjuk na startu Rolan Garosa (6:3, 6:2) da bi se nakon toga čuli zvižduci sa tribina. Beloruskinja je ostala u čudu, nije mogla da veruje da joj navijači zvižde posle pobede, da bi onda shvatila da nisu ljuti zbog nje - nego zbog njene rivalke iz Ukrajine. 

Kostjuk je iznervirala navijače zbog toga što nakon poraza nije želela da se pozdravi sa Sabalenkom na mreži, što inače radi kada god igra protiv teniserki iz Rusije i Belorusije. Naravno, razlog je rat u njenoj domovini koji je počeo još prošlog februara i povodom kog se oglašavala mnogo puta, dok je ljuta i na WTA zbog toga što teniseri iz Rusije i Belorusije nisu suspendovani sve dok se ne okonča vojna intervencija. 

"Izvinite ljudi, nisam shvatila odmah... Mislila sam da meni zviždite. Tako da sam bila pomalo iznenađenja, ali sam na kraju osetila vašu podršku. Tako da, hvala vam na podšrci, bila mi je vrlo važna", rekla je Sabalenka posle pobede nad Kostjuk i plasmana u treće kolo Rolan Garosa.