ODGOVOR

NAVIJAČI NEĆE DA GLEDAJU ŽENSKI TENIS, PREPRODAJU KARTE U PARIZU! Ni Olga nije mogla da veruje: "To je baš GLUPO!"

Autor Nemanja Stanojčić

Olga Danilović pričala je i o ženskom tenisu u globalu, posebno zbog jednog detalja sa Rolan Garosa.

Izvor: Profimedia

Olga Danilović završila je takmičenje na Rolan Garosu. Bila je nadomak senzacije i pobede protiv sedme teniserke sveta Ons Žaber, ali je na kraju ostala bez prolaza u osminu finala. Posle meča se rasplakala, pa je onda upotrebila i jednu psovku, a onda je dobila i pitanje na konferenciji za medije koje je dosta iznenadilo.

Naime, meč između Arine Sabalenke i Sloun Stivens biće prvi u večernjem terminu na stadionu "Filip Šatrije" na ovogodišnjem grend slemu u Parizu, jedan od stranih novinara rekao je Srpkinji to i dodao da je zbog takve odluke organizatora veliki broj navijača odlučio da preproda svoje karte. "Ne znam, nisam čula za to, ali mislim da je baš glupo. Razumem neke stvari. Međutim, smatram da i mi igramo sjajan tenis i da je moj meč sa Žaber bio sjajan, kao i mnogi drugi dueli u ženskom tenisu, imamo mnogo, mnogo dobrih teniserki. To je samo moje mišljenje, nisam ljuta, samo želim da kažem da i mi igramo dobar tenis", rekla je Olga.

Karte za Rolan Garos kupuju se unapred i publika ne može da pretpostavi ko bi mogao da bude na terenu tog dana. Primera radi u nedelju će Novak Đoković i Karlos Alkaraz biti na "Šatrijeu", samo u dnevnim terminima. "Zašto da žene ne budu u večernjem terminu? Turnir je za sve i svi moramo da uživamo u tenisu, muškarci, žene, možete više da volite da gledate jedne ili druge, ali svi radimo svoje. Ako organizatori stave mečeve teniserki uveče, to je lepo. Divno je igrati u Parizu po lepom vremenu pred sjajnom publikom", zaključila je Danilovićeva.