Tenis

SPEKTAKL - TRI ČUVENA FUDBALERA SKAKALA ZBOG NOVAKA U PARIZU! Englezi u transu: Novače, obožavamo te! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković svuda ima navijače, pa i u Premijer ligi!

Izvor: Twitter/screenshot/Eurosport

Novak Đoković se mučio u prva dva seta, a onda je došao taj-brejk trećeg i tu je jednostavno pregazio Karena Hačanova. Dobio je 7:0 i odatle je meč išao samo ka pobedi srpskog tenisera. A tri legende Premijer lige su to gledale pored terena.

Džermejn Dženas, Džoleon Leskot i Piter Krauč su bili u prvim redovima, a očigledno je da su navijali za Novaka. Pogotovo je bivši reprezentativac Engleske i vezista Totenhema Dženas bio oduševljen!

"Vau, vau, vau! Vodi 1:0! Ovo je bilo bitno! O moj Bože! Ovo je bilo stvarno prelepo, bilo je neverovatno. Nije mogao na bolje mesto da pošaje loptu! Zagrejao se! Sjajan tajming! Obožvavm te Novače!", vikao je sa svog mesta dok je gledao prvih nekoliko poena Dženas. 

Ni visoki Krauč nije ništa manje navijao za Novaka. "Uspeo je, vau! Poslao je nazad! Pogledajte taj udarac, kao iz stonog tenisa! Pa sad je gotov meč, momak", vikao je kada je bilo 5:0, a na kraju je dodao: "Čoveče nije ni odskočila lopta!" Pogledjate kako je premijerligaška ekipa navijača ispratila Novakov taj-brejk:

Dženas: zagrejao se! Sjajan tajming! Obožvavm te Novače!