Ljubav cveta!

OLGA DANILOVIĆ DOVELA NOVOG DEČKA U BEOGRAD! Čuveni fudbaler stigao sa teniserkom - prvi kadrovi sa aerodroma! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpska teniserka Ogla Danilović i slovenački golman Jan Oblak zajedno u Beogradu.

Izvor: Kurir / Damir Dervišagić

Dok je Olga Danilović beležila sjajne rezultate na Rolan Garosu, novinari iz Srbije su na tribinama primetili slovenačkog golmana i dugogodišnjeg čuvara mreže Atletiko Madrida, Jana Oblaka. Da tu "ima nečega" postalo je jasno nakon Olginih izjava u Parizu, iako nije jasno potvrdila da su u vezi, ali je novi par svetskog sporta sada razotkriven! "Uhvaćeni" su na aerodromu u Beogradu, u koji su zajedno doputovali.

Informacije sa lica mesta kažu da su Olga Danilović i Jan Oblak u sredu uveče doputovali na aerodrom "Nikola Tesla" letom iz Madrida, a da će narednih nekoliko dana provesti u glavnom gradu Srbije. Biće to prilika da dodatno ojačaju vezu koja zbog prirode posla i česte razdvojenosti tokom sezone mora da "trpi", ali očigledno pozitivno utiče na oboje sportista. Pogledajte fotografije sa aerodroma:

Jan je nekoliko puta pratio Olgine mečeve u Parizu, a srpska teniserka je imala zanimljiv pogled na tu situaciju. "Kada se osećaš lepo, sve je lepše, lakše, bolje, kada si ispunjen u svakom planu. Puno je tu sati, sati i sati na terenu, van terena, definitivno kada je lepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu, hajde tako da kažemo", ispričala je novinarima u glavnom gradu Francuske. Ovo su detalji sa aerodroma: