HIT!

NOVI TENISKI PAR, POTVRĐENO! Cicipas sa Badosom "leči rane" od Rolan Garosa - već mu PRAVI PUNĐE! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Stefanos Cicipas i Paula Badosa su potvrdili da su zajedno.

Izvor: Instagram/screenshot/tsitsidosa

Stefanos Cicipas i Paula Badosa se više ne kriju i zvanično su potvrdili da su u ljubavnoj vezi. Nakon što su Grka i Špankinju navijači razotkrili zbog detalja na jednom muzičkom servisu, Cicipas i Badosa su objavili niz fotografija i snimaka na kojima se vidi da su više od prijatelja!

Novi teniski par se pohvalio fotografijama i snimcima iz Dubaija u kome uživaju nakon što je za oboje završen Rolan Garos. Cicipasa su mnogi videli u završnici, ali ga je bez ikakvih problema zaustavio Karlos Alkaraz u četvrtfinalu, da bi potom "predao oružje" protiv Novaka Đokovića, finaliste grend slema u Parizu. S druge strane Badosa nije ni učestvovala na Rolan Garosu zbog povrede, ali je bila u Parizu i bodrila je svom partnera.

Koliko su Badosa i Cicipas zaljubljeni najbolje pokazuju snimak na kome se vidi da je španska teniserka pravila punđu Grku, a navijači su već osmislili i zajednički nadimak za njih dvoje - Cicidosa.

Naravno, ljubavne veze tenisera i teniserki nisu ništa novo za ovaj sport, pa smo tako imali Andrea Agasija i Štefi Graf, Mirku Vavrinec i Rodžera Federera, Elinu Svitolinu i Gaela Monfisa, Flaviju Penetu i Fabija Fonjinija, Donu Vekić i Stena Vavrinku, Kristinu Mladenović i Dominika Tima i mnoge druge.