HIT!

JELENA SA NAJVEĆIM IKADA NAVIJA ZA NOVAKA! Pune tribine poznatih ličnosti, svi uz Đokovića: Zlatan, Mbape... (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Jelena Đoković zajedno sa Tomom Brejdijem posmatra meč Novaka Đokovića na Rolan Garosu.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković upravo igra finale Rolan Garosa protiv Kaspera Ruda, za svoj treći pehar na ovom turniru, ujedno i 23. grend slem u karijeri, a sa tribina će imati veću podršku nego što je to uobičajeno. Ne samo da ga je "vaspitao" publiku koja ga je sada zasluženo pozdravila aplauzima, nego je na stadionu "Filip Šatrije" veliki broj poznatih ličnosti koji su došli da gledaju teniski spektakl u Parizu.

Viđali smo prethodnih dana javne ličnosti iz različitih javnih delatnosti, a sada su pažnju najviše privukli fudbaleri Kilijan Mbape i Zlatan Ibrahimović koji će sasvim sigurno navijati za Đokovića. Interesantno, tu je i jedan od najpoznatijih sportista svih vremena Tom Brejdi koji je u boksu Novaka Đokovića - tačno pored supruge Jelene!

Žena najboljeg tenisera sveta ćaskala je uoči meča sa najvećim igračem američkog fudbala, koji je nedavno saopštio da se i konačno penzioniše. Ljubiteljima NFL-a dobro je poznato da je Tom Brejdi najuspešniji kvoterbek u istoriji američkog fudbala, a "svirao je kraj" posle 23 godine u ovom sportu.

Čak sedam puta je osvajao Superboul, šest puta sa Nju Inglandom i jednom sa Tampa Bejom, a ovo mu je drugi put da se povlači iz američkog fudbala. Prethodni put se vratio iz penzije, nakon čega je njegova supruga Žizel Bundšen, poznata brazilska manekenka, odlučila da ga ostavi. Pogledajte fotografije uoči meča i Novakov boks u kome je naravno njegova porodica koja mu je najveća podrška u karijeri: