Predivno

STEFAN SE SAKRIO I GLEDAO NOVAKA - NAJBOLJA SLIKA ROLAN GAROSA: Čekao da tata završi, pucao od PONOSA! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Mali Stefan je na ovom Rolan Garosu stalno bio uz tatu Novaka, pa i kada je on odgovarao na brojna pitanja novinara posle osvojene titule.

Izvor: Instagram/pritnscreen/tguibert70

Novak Đoković je imao specijalnu podršku na ovogodišnjem Rolan Garosu, uz sve članove tima i navijače tu je bila i njegova porodica. Najuključeniji u osvajanje ovog Rolan Garosa bio je sin Stefan koji nije propuštao priliku da trenira sa tatom!

Videli smo ga kako vozi biciklu u teretani sa Novakom, kako je prisutan na njegovim treninzima, a na mečevima navija za tatu sa tribina. A sada se pojavio i na konferenciji za medije povodom osvajanja 23. grend slem titule

Dok je Novak odgovarao na pitanja novinara, osmogodišnji Stefan je strpljivo čekao oca. On je seo na stepenice i ponosno gledao u Novaka dok je on odgovarao na pitanja. 

"Najbolja slika dana. Stefan gleda svog tatu. Izgleda tako ponosno", napisao je Tjeri Guber, jedan od ključnih ljudi "Lakosta" koji je zapravo i snimio Stefana. Pogledajte tu sliku: 

Izvor: Instagram/pritnscreen/tguibert70

Stefan jako voli tenis i viđali smo ga mnogo puta kako sam trenira i pokušava da nauči nešto od Novaka, a sada je još jednom zajedno sa mamom Jelenom i sestrom Tarom mogao da gleda kako tata Novak postaje najveći ikada! Pogledajte kako je Stefan pomagao tati na treningu pred finale: