BRAVO!

OBJAVA LEGENDE ODZVANJA SVETOM - NIKO NIKAD OVAKO NIJE NAHVALIO ĐOKOVIĆA! Sa 4 rečenice je ZAPUŠILA usta svima!

Autor Nemanja Stanojčić

Kris Evert iznela je niz pohvala na račun Novaka Đokovića.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković ispisao je nove stranice istorije i ne planira da se zaustavi. Osvojio je 23 grend slem titule u karijeri i prestigao je Rafaela Nadala. Sada je sam na vrhu. U finalu Rolan Garosa savladao je Kaspera Ruda u tri seta i došao do pehara. Dobio je mnogo pohvala posle neverovatnog uspeha, ali reči velike šampionke Kris Evert odzvanjaju svetom.

Ona se oglasila na Tviteru i javno rekla šta misli. Tri rečenice o kojima se priča. "Tokom prethodnih 50 godina sam videla i proučavala sve šampione u tenisu. Nikada nisam videla nekoga kao što je Novak Đoković. Kombinacija mentalne, fizičke, emotivne snage koju unosi u svaki udarac je bez premca. Vreme je da zaista cenite ovog čoveka", poručila je Evert.

Nekadašnja prva teniserka sveta rođena je u Americi i u karijeri je osvojila čak 18 grend slem titula od čega sedam na Rolan Garosu. Provela je 260 nedelja na vrhu WTA liste i čak 34 puta igrala je u grend slem finalima, po tome je trenutno izjednačena baš sa Novakom. O Srbinu ne treba trošiti reči, sve je pokazao na terenu, time je naterao i "Gardijan" da se obruka onakvim tekstom, ali reči legendi kao što je Kris Evert definitivno imaju veću težinu.