Bogato

SRĐAN ĐOKOVIĆ SLAVIO TITULU UZ "ZVER" OD 100.000 EVRA: Novak i Jelena mnogo skromniji - pogledajte šta oni nose! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Srđan Đoković je titulu svog sina na Rolan Garosu proslavio na tribinama, a dok je slavio na ruci mu je primećen "Filip Patek" koga je teško naći u prodaji!

Izvor: Youtube/printscreen/WatchBox Reviews/Eurosport/printscreen

Novak Đoković je osvojio 23. grend slem u karijeri u Parizu gde je proslavio treći trofej Rolan Garosa u karijeri. Sa tribina ga je gledala porodica, kao i svita prijatelja među kojima su bili Tom Brejdi, Zlatan Ibrahimović i još neki poznati sportisti. 

Na tribinama su ipak sve oči bile uprte u porodicu! Tu su bili roditelji Srđan i Dijana Đoković, supruga Jelena, kao i supruga Jelena sa decom Stefanom i Tarom. Svi oni su na rukama imali skupocene satove, a sada je otkriveno i koje i koliko koštaju. 

Srđan Đoković je imao najskuplji komad nakita na sebi pošto sat marke Patek Filp koji je nosio košta skoro 100.000 evra kod nekih preprodavaca. Osnovna cena mu je 73.000, ali s obzirom da je ovo limitirana serija, cena mu raste iz dana u dan. Napravljen je 2016. godine. a pogledajte kako izgleda:

Sa druge strane Novak i Jelena su se odlučili za drugog proizvođača - Hublot. Novak je nosio Big Beng Meka 10 keramički sat koji je već imao u nekoliko prilika. Ovaj sat plave boje mu je među omiljenima, a u poređenju sa onim koji je nosio njegov otac vrlo je skromno cenjen. Novakov sat košta 25.000 evra i može se još uvek naći u slobodnoj prodaji u zvaničnim prodavnicama, pošto u pitanju nije ograničena serija. Pogledajte kako ovaj sat izgleda:

Jelena Đoković se odlučila za elegantni Hublotov model "Classic Fusion King Gold 33mm", vredan  20.000 evra. Takođe je u redovnoj prodaji i nije ograničena serija, a uz jednostavan dizajn dolaze zlatni okvir, zlatne kazaljke, jednostavan i pregledan brojčanik bez mnogo detalja, ali i dijamanti koji su poređani u krug i najviše dodaju na ceni. Pogledajte kako izgleda sat koji je na finalu Rolan Garosa nosila Jelena Đoković: