Otputovao!

OLGIN NOVI DEČKO IZ BEOGRADA NA EVROPSKO PRVENSTVO: Otkriveno zašto Jan Oblak gleda košarkašice! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Od nedavno su Jan Oblak i Olga Danilović u vezi, ali jasno je da zbog karijera ne mogu stalno da budu zajedno.

Izvor: MN Press/Instagram/tejaoblak3/printscreen

Srpska teniserka Olga Danilović upisala je odličan rezultat na Rolan Garosu, a tokom takmičenja u Parizu saznali smo za njenu novu vezu! Na tribinama je mečeve pratio poznati fudbalski golman Jan Oblak, o kojem je Olga stidljivo pričala tokom turnira, a kojeg je kasnije dovela u Beograd! Oni su "uhvaćeni" na aerodromu Nikola Tesla, što je izazvalo mnogo pažnje u srpskoj javnosti.

Tada je postalo zvanično da su čuvar mreže Atletiko Madrida i srpska teniserka zajedno, a jedan od najboljih golmana sveta proveo je nekoliko dana u Beogradu sa svojom novom devojkom. Kako je Olgina teniska sezona krenula dalje, a njegova pauza između dve sezone kratko traje, Oblak nije mogao dugo da se zadržava i već je poznato gde se zaputio nakon glavnog grada Srbije. Ovo su slike sa aerodroma:

Reprezentativca Slovenije kamere su uhvatile kako posmatra meč ženske košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu! Jan Oblak je sedeo na tribinama i pratio meč u kojem su Nemice stigle do pobede i tako praktično eliminisale iz borbe za prolaz u narednu fazu jednog od domaćina turnira. Pogledajte trenutak u kojem su kamere uhvatile jednog od najboljih fudbalskih golmana na svetu:

Jasno je, naravno, zašto se Jan Oblak našao na ovom meču. Dres reprezentacije Slovenije već godinama nosi njegova starija sestra Teja (32) koja je jedna od najboljih igračica u svojoj zemlji. Teja je nakon desetak godina karijere u rodnoj zemlji otišla u inostranstvo i do sada je igrala u Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Češkoj. Trenutno igra u Pragu, a u nacionalnom timu je jedna od najbitnijih igračica. Pogledajte kako ona izgleda: