Tenis

VIMBLDON ISPRAVIO VELIKU GREŠKU I NAKNADNO DODAO ĐOKOVIĆA! Kritike dale rezultat, setili su se Srbina!

Autor Nemanja Stanojčić

Vimbldon je ispravio veliku grešku i dodao je Novaka Đokovića na poster.

Izvor: Profimedia

Vimbldon je ispravio veliku grešku i dodao je Novaka Đokovića na najavni poster za turnir. Treći grend slem sezone počinje 3. jula, a pred početak organizatori napravili su poster na kom iz nekog razloga nije bilo najboljeg tenisera sveta, osvajača 23 grend slema i sedmostrukog šampiona turnira u Londonu.

Bunili su se navijači, čak su i mnogi stručnjaci bili neprijatno iznenađeni. Izgleda da je to stiglo do organizatora turnira koji su se iskupili i dodali sliku Srbina. Isto su uradili i na drugoj strani postera gde su teniserke, pošto tamo nije bilo braniteljke titule Elene Ribakine. Prvobitno su tu stajale fotke Karlosa Alkaraza, Rodžera Federera i Bjorna Borga sa jedne, a Koko Gof, Serene Vilijams i Martine Navratilove sa druge strane.

Sada je i Novak tu, mada je njegov trener Goran Ivanišević nedavno rekao i da mu to ne smeta previše. "Ne moraju da ga stavljaju u reklame. Prošle godine nisu i osvojio je trofej. Što ga manje stavljaju, to je bolje", rekao je Ivanišević. Ovako je izgledao prvobitni poster: