Tenis

OSUĐUJU, KRITIKUJU NA SVAKOM KORAKU, ALI NE ODUSTAJEM! Novak Đoković se oglasio i otvorio dušu: To je samo OJAČALO!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković objavio emotivnu poruku na društvenim mrežama!

Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Novak Đoković objavio je emotivnu poruku sedam dana posle osvajanja 23. grend slema i pisanja teniske istorije sa peharom Rolan Garosa u ruci. Nole je zahvalio svima na podršci, posebno svojoj porodici, a uz to se osvrnuo i na kritike zbog svojih osobina od kojih, kako tvrdi, ne želi da odustane, već da ih prenese na mlade generacije.

Pročitajte Novakovu poruku sa kratkog odmora, jer će krajem sledeće nedelje otputovati u London, na pripreme za učešće na Vimbldonu, koji počinje 3. jula: "Kad se osvrnem na magičnu 23. grend slem titulu od pre sedam dana, imao sam zaista divno vreme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teško izborena pobeda nakon bitke koja je trajala nekoliko nedelja, ali pobeda je slađa kada znate da ste ostavili na terenu sve što ste imali".

"Zahvalan sam svima na podršci, posebno svojim navijačima, vi ste najbolji koje čovek može da poželi. Hvala vam što ste stajali uz mene kada ne bi mnogi. Znate da to iskreno cenim. Takođe, hvala mojoj porodici, timu, porodici, svima koj isu pomogli i doprineli pisanju istorije tenisa"

"Na terenu sam sam, ali nikad nisam sam na ovom putovanju. Iskreno vrednujem i shvatam značaj prisustva najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina moje profesionalne karijere. Veoma sam blagosloven što sam tu gde sam i često pokušavam da podsetim sebe na to na kom se putu nalazim. Počev od Srbije, koja je uvek bila moj dom i gde je moje sece. Suočavanje sa poteškoćama u praktično svakoj fazi života samo me je učinilo jačim"

"Biti autentičan, otvoren, iskren, velikodušan, hrabar... Danas je vrednost koja se osuđuje i kritikuje na svakom koraku. Bez obzira na to, sve te vrline prenosim na nove generacije. I nastavljam putovanje koje mi je dalo toliko mnogo. Bog je veliki!!"