ZANIMLJIVO

HIT SNIMAK ĐOKOVIĆA IZ LONDONA! Ovako hvata zalet za TITULU na Vimbldonu - 12 sekundi za oduševljenje navijača

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković objavio je kratak snimak na društvenim mrežama gde se ljulja pred početak Vimbldona.

Izvor: Twitter/pritnscreen/@DjokerNole

Novak Đoković hvata zalet za titulu na Vimbldonu i to bukvalno. Na društvenim objavio je kratak snimak iz Londona na kom se vidi kako sedi na ljuljašci i uživa uoči početka turnira. Čuje se škripa ljuljaške dok srpski teniser sedi i uživa u prirodi. "Hvatam zalet za sezonu na travi", napisao je Nole.

Nije poznato tačno u kom delu Londona se nalazi ovaj predeo, ali je dovoljno reći da je oduševio navijače. "Tako je šampione, uhvati zalet za pehar", napisao mu je jedan od navijača ispod objave. Slično su mu pisali i ostali "Siguran sam da se smeje, samo što se to ne vidi na klipu". "Uživa, kao da nema nijednu brigu na svetu", dodao je jedan navijač aludirajući na to da nije zabrinut za rivale i da ide po titulu.

Srpski teniser imaće jednu proveru uoči početka trećeg grend slema sezone. Igraće na egzibicionom turniru kod Đorđa Armanija i to će mu biti uvertira i poslednja priprema za travnatu podlogu. Napašće osmu titulu na ovom grend slemu i probaće da dođe do 24. pehara sa četiri najveća turnira u "belom sportu" i da se vrati na prvo mesto ATP liste.