Zaljubljeni!

OLGA DANILOVIĆ I SLAVNI GOLMAN - SAD JE I ZVANIČNO: Lepa teniserka na Instagramu pokazala dečka! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpska teniserka Olga Danilović već neko vreme u vezi sa Janom Oblakom, golmanom iz Slovenije.

Izvor: Instagram/danilovicolga/Printscreen

Veza traje od Rolan Garosa, a sada je postalo i zvanično - iako smo svi znali da su u vezi srpska teniserka Olga Danilović i fudbalski golm Jan Oblak iz Slovenije, bilo nam je potrebno da to vidimo i na društvenim mrežama. Olga je na svom Instagram profilu podelila zajednički selfi i tako potvrdila ono što su srpski novinari "otkrili" dok su gledali njene mečeve u Parizu.

Tada je čuvar mreže Atletiko Madrida u društvu crnogorskog reprezentativca Stefana Savića ispratio odlične mečeve koje je Olga odigrala na šljaci. Medijima je odmah zapao za oko na tribinama, čak je i Olga Danilović komentarisala njegovu posetu turniru, a na kraju su zajedno doputovali u Beograd i "uhvaćeni" su na aerodromu. Pogledajte te fotografije: 

Podsećamo, Olga je tokom proleća imala niz fantastičnih rezultata pošto je nakon osvajanja ITF turnira u Madridu sjajno igrala i u Parizu na grend slemu. U glavnom gradu Španije je pobedila pet protivnica i osvojila titulu, zatim je preskočila tri kola kvalifikacija za drugi grend slem sezone, a nakon toga i uvodna dva kola glavnog žreba. Ispala je tek od Ons Žaber u trećoj rundi, a Jan Oblak je i tada bio na tribinama!

Inače, Jan Oblak se nakon posete Beogradu vratio u rodnu Sloveniju, gde je ispratio pojedine mečeve Evropskog prvenstva za košarkašice. Reprezentacija njegove zemlje bila je jedan od domaćina, pa samim tim i učesnika, a na terenu je bila njegova rođena sestra Teja. Kamere su uhvatile Jana u publici, a Evropsko prvenstvo za košarkašice se hvalilo kako velika fudbalska zvezda gleda mečeve na turniru.

BONUS VIDEO: