Pljuni i zapevaj!

ĐOKOVIĆ MU RUŠI SVE REKORDE, A FEDERER PEVA PO KONCERTIMA! Rodžer ima novi hobi - nastupa sa poznatom grupom! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković se potrudio da Rodžer Federer ode u penziju bez epiteta "najbolji ikad", a Švajcarac sada misli i o drugim stvarima, koje nisu tenis.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Twitter/gigicat7_/printscreen

Dok se Novak Đoković priprema za početak Vimbldona i pohod na 24. grend slem titulu, njegovi najveći rivali kroz karijeru daleko su od teniskih terena. Rafael Nadal se i dalje oporavlja od povrede i nada se da bi sledeće sezone mogao da zaigra, a Rodžer Federer već je godinama penzioner. Sada mu je ugrožen rekord po broju titula na Vimbldonu jer i Novak ide po osmi trofej, a Švajcarac za to vreme ni ne misli o sportu - on peva po koncertima!

Nekada najbolji teniser sveta uživao je na koncertu poznate grupe Koldplej, koja je nastupila u Cirihu! U jednom trenutku pridružio im se na bini, a zajedno sa članovima benda otpevao je "Don't Panic" i tako izazvao delirijum u publici koja je počela da skandira i pre nego što je Rodžer pustio glas! Poslušajte kako je to izgledalo:

Za to vreme, Novak se priprema za još jedno ispisivanje teniske istorije. Đoković će na Vimbldonu pokušati da osvoji titulu, kao što je to činio i u prethodna četiri izdanja turnira. Podsećamo, niz Novaka Đokovića traje od 2018. godine, uz napomenu da turnir nije održan 2020. zbog korone. Poslednji teniser koji je osvojio najprestižniji turnir, a da nije najbolji svih vremena, jeste upravo Federer 2017. godine, kada je Novak predao Tomašu Berdihu meč četvrtfinala.

BONUS VIDEO: