BITAN ŠRAF

KO JE MISTERIOZNA ŽENA U NOVAKOVOJ LOŽI? Kamere su je uhvatile - evo o kome se radi i šta je njena uloga!

Autor Nemanja Stanojčić

Pored Jelene Đoković je u Novakovoj loži bila još jedna žena koja ima važnu ulogu...

Izvor: Twitter/screenshot/frani23121

Novak Đoković prošao je u drugo kolo Vimbldona posle skoro četiri sata, zbog problema koje je kiša napravila. Dok je sve to trajalo, kamere su često bile uperene ka njegovoj loži, tamo su pored Gorana Ivaniševića, Marka Panikija, Miljana Amanovića i Karlosa Gomeza Erere bili supruga Jelena, deca Stefan i Tara, a pored je bila i jedna žena. Misterija je brzo razotrkivena.

Navijači su se na društvenom mrežama pitali ko je ona i kakva je njena uloga. Radi se o dadilji. Ona brine o Stefanu i Tari kada su Novak i Jelena zauzeti i nije prvi put da se pojavljuje u javnosti. Bila je viđena i na završnom mastersu u Torinu, sada je opet upala u žižu javnosti u Londonu.

U nekoliko navrata su i Jelena i Novak pričali o vaspitavanju svoje dece, metodama koje koriste, a jednom prilikom je ona ispričala i detalj o tome. "Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti", kazala je Jelena na jednom od panela.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Pogledajte i detalje sa meča:

BONUS VIDEO: