ŠTA SE DEŠAVA?

BUM, PRAVO U METU! Novak spremio nešto VELIKO usred Vimbldona - objavom će zatresti teniski svet! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

PTPA je najavila iznenađenje usred Vimbldona, a Novak Đoković se pojavio u "tizeru".

Izvor: YouTube/PTPA

Srpski teniser Novak Đoković danas od 18 časova igra meč drugog kola Vimbldona protiv Džordana Tompsona, a uoči tog duela stiglo je neočekivano obaveštenje. Asocijacija profesionalnih teniskih igrača (PTPA), koju su osnovali Novak Đoković i Vasek Pospišil, najavila je velike stvari na društvenim mrežama, a "tizer" kojim su poručili da je uskoro imati vesti zainteresovao je brojne ljubitelje tenisa!

"Puno dešavanja u Londonu. Imamo neke stvari da podelimo. Budite u toku", navela je ova organizacija. Vasek Pospišil je pred kamerama kazao da "imaju mnogo toga važnog da kažu", dok se Novak nasmejao dok je pričao o ovoj temi i poručio: "Bum! Pravo u centar...".


PTPA je inače organizacija koju je Novak Đoković osnovao sa Vasekom Pospišilom nakon što je izbačen iz Saveta igrača ATP. Njih dvojica se nisu slagala sa odlukama koje je donosio ATP, odnosno želeli su da obezbede da slabije rangirani teniseri dobijaju više novca, što čelni ljudi krovne organizacije ne dozvoljavaju. Od tada, dve organizacije su bile praktično "u ratu", posebno od kada su brojni teniseri počeli da se pridružuju Novaku i Vaseku.

Nije iznenađenje što će Đoković nove informacije objaviti tokom Vimbldona, pošto je tada najveća "koncentracija" igrača na turniru, tako da se osim treninga - vode i konstruktivni razgovori. Takođe, Đoković je već ranije znao da tempira da važne informacije o PTPA objavljuje na grend slemovima. Za sada nije poznato šta je u pitanju.

BONUS VIDEO: