Tandem!

NAJLEPŠI PAR SVETSKOG TENISA ZAJEDNO IGRA NA VIMBLDONU! Stefanos i Paula otkrili veliku vest - napravili su miks! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Ljubav između Stefanosa i Paule cveta, a oni su zajedno već nekoliko meseci.

Izvor: Instagram/tsitsidosa/printscreen

Od pre nekoliko nedelja grčki teniser Stefanos Cicipas i španska teniserka Paula Badosa važe za najlepši par svetskog tenisa, a njihova romansa privlači mnogo pažnje sa raznih krajeva sveta. Iako im rezultati nisu blistavi u poslednje vreme, važno je da ljubav cveta i da nas sa svakog turnira "bombarduju" zajedničkim fotografijama. To će se nastaviti i na Vimbldonu, pošto Cicipas i Badosa igraju miks dubl na ovom grend slem turniru!

Oni su se prijavili za takmičenje u konkurenciji mešovitih parova, a imajući u vidu da je njihova veza izazvala mnogo pažnje i Vimbldonu će biti od koristi što će po prvi put u karijeri zaigrati zajedno. Njihovi fanovi sigurno će pratiti i turnir miks dublova na trećem grend slemu sezone, a ukoliko stignu do završnice turnira biće posebno zanimljivo jer oboje maštaju o osvajanju grend slema. Ovako izgleda Stefanos i Paula:

Inače, Stefanos Cicipas je u sredu kasno uveče pobedio Dominika Tima nakon taj-brejka u petom setu, a finiš tog susreta gledala je i Paula Badosa koja nešto ranije i nešto lakše stigla do drugog kola. Grčki teniser je za to saznao tek tokom davanja izjave, pa je svojoj devojci sa terena čestitao pobedu u prvom kolu turnira. Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: