ŠTA BI?

NOVINAR SE OBRUKAO - PITAO UKRAJINKU O ISLANDU! Poznata teniserka ostala zbunjena na konferenciji: "Gde sam bila?"

Autor Nemanja Stanojčić

Marta Kostjuk ovo pitanje nije očekivala...

Izvor: Profimedia

Razni lapsusi dešavaju se svima, ni novinari nisu izuzetak od toga, mada se jedan od članova "sedme sile" propisno obrukao na Vimbldonu. Na Instagramu je gledao pogrešan profil Marte Kostjuk. Umesto teniserke, pratio je fotografije osobe sa istim imenom koja je inače bloger. Sve to dovelo je do jedne haotične situacije.

Na konferenciji ukrajinske teniserke postavio joj je pitanje koje je i nju iznenadilo. "U prethodnih mesec dana postavljate slike iz Irske i sa Islanda. Zašto ste izabrali te dve destinacije, odmor ili?", tako je glasilo pitanje novinara. "Koje fotke sam postavljala", odgovorila je Marta zbunjeno.

Dobila je potvrdu od novinara koji je ponovio da misli na Island i Irsku. "Island? Mislim da to nisam bila ja. Nisam išla tamo. Ne sećam se, posebno ne u poslednjih nekoliko meseci", istakla je Kostjuk.

Ona je u prvom kolu turnira u Londonu napravila iznenađenje i pobedila osmu teniserku sveta Mariju Sakari (Grčka). Naredna rivalka biće joj Paola Badosa (Španija), devojka grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa.

BONUS VIDEO: