PROBLEMI U RAJU

STRELJALA "SVEKRA" POGLEDOM, KAMERE SVE SNIMILE! Cicipasova devojka pobesnela, pogledajte ovu reakciju (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Stefanos Cicipas neće biti zadovoljan što se njegova devojka i njegov otac ne slažu, iako je delovalo do juče da su u dobrim odnosima.

Izvor: Twitter/rafastefbaes/Screenshot

Otkako se pročulo da su grčki teniser Stefanos Cicipas i španska teniserka Paula Badosa u ljubavnoj vezi može se reći da već svima "iskaču iz frižidera", ali je njihova romansa na Vimbldonu ipak slatka i zabavna. Igraće zajedno u miksu i navijači su već smislili nadimak "Cicidosa", dok je Badosa pratila i Cicipasove mečeve. Nakon što ga je podržala u neverovatnom meču protiv Tima, stigla je i na večerašnji "klasik" na Centralnom terenu protiv Endija Mareja.

Nije je bilo od početka, pojavila se u jednom trenutku u igračevom boksu iako sutra među prvima izlazi na teren protiv Marte Kostjuk, ali ovoga puta nije bilo standardnih oseha. Badosa je u jednom trenutku imala čak i čudnu komunikaciju sa ocem svog momka Apostolosom Cicipasom.


Njih dvoje su se pre samo 24 sata radovali velikoj pobedi Stefanosa protiv Tima, čak im je i Grk posvetio deo govora, ali ovoga puta odnos je bio vrlo hladan. Apostolos, koji je inače i trener svom sinu, pogledao je u telefon i potom se okrenuo ka Badosi koja ga je potom "streljala pogledom" nekoliko sekundi.

Nije najjasnije šta se desilo između njih i da li postoje "problemi u raju", ali u ovom trenutku to nije ni najmanja briga Stefanosu pošto se njegov rival Endi Marej totalno probudio i uspeo je da izjednači na 1:1 u setovima (7:6, 6:7).

BONUS VIDEO: