Hm...

KAKO SMUVATI ŠARAPOVU I NIKOL ŠERCINGER? OTKRIO JE GRIGOR DIMITROV: Savet je jednostavan, pa slobodno probajte! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nema tu neke velike filozofije, ako pitate Grigora Dimitrova.

Izvor: Instagram/nicolescherzinger/Instagram/mariasharapova/MN Press

Svakakva pitanja postavljaju novinari na Vimbldonu, pa tako pitaju i za savete kada su žene u pitanju! Jedan makedonski novinar nije mogao da odoli i morao je da pita Grigora Dimitrova kako je tako uspešan sa ženama. 

Tokom karijere bugarski teniser je imao veze sa nekim od najlepših žena sveta, a novinar makedonskog "Metafaksa" je rekao kako su mu prijatelji rekli da mora da pita nekadašnjeg trećeg tenisera sveta šta je njegova tajna? 

"Ne znam kako da vam odgovorio na to pitanje. Nekada u životu ne birate stvari, one same dođu i vi se pomirite sa tim. Generalno rečeno, i dobre i loše stvari. Sve moramo prihvatiti na isti način. Kada su u pitanje žene, to je relativno, ali uvek gledam da budem pozitivan i prijatan sa ljudima koji su mi bliski. Možda to pomaže u odnosu sa devojkama", rekao je Dimitrov, koji je od teniserki bio ni manje ni više nego sa Marijom Šarapovom! Pogledajte kako ona danas izgleda:

Poznato je da je dugo vremena bio dečko poznate pop dive Nikol Šercinger, a jedno vreme je njegova devojka bila Lolita Osmanova. Provodio se sa Romanom Tabak, a čak je bio i sa Madalinom Ganeom u jednom momentu. To je sve ono što se zvanično zna i što je dospelo u javnost.

Drugih govorkanja je bilo jako puno, a 32-godišnjak iz Haskova je i pored svog teniskog, ali i ličnog uspeha ostao skroman. Pogledajte još jednu od njegovih bivših, Nikol Šercinger: