Tenis

IGRAJTE NA VIMBLDONU SA NOVAKOM: Zahvaljujući Sport klubu i SBB-u biće kao da ste na terenu!

Izvor Promo

Prenos meča Novaka Đokovića kakav niste iskusili - zahvaljujući Sport klubu uz SBB!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno napada 24. titulu na omiljenom turniru - Vimbldonu. Centralni teren Vimbldona poseban je za šampiona, jer na njemu nije izgubio punih 10 godina! Od malih nogu maštao je da pehar podigne na londonskoj travi, a sada ima priliku da nastavi svoju tradiciju. Srpski teniser osvojio je Vimbldon sedam puta, a uzimanjem osme titule vraća se na 1. mesto ATP liste.

Kad gledate Novaka Đokovića, uživljavate se nesvesno i doživljavate iste situacije kao i on. To su potvrdili mnogobrojni psiholozi, ističući da postoji globalna svest da velike grupe ljudi mentalnom aktivnošću mogu da promene mnoge stvari. Drugim rečima, gledanje meča i navijanje za najboljeg svih vremena od ključne su važnosti, ali je istina da nam često promaknu detalji koje ne vidimo u prenosu. Novak Đoković je plasmanom u četvrtfinale Vimbldona ispisao nove stranice istorije najprestižnijeg teniskog turnira! Odigrao je stoti meč na Vimbldonu i posle dva dana igre pobedio Huberta Hurkača. Dobio ga je u četiri seta, a sledeći rival biće mu Andrej Rubljov.

Meč četvrtfinala Vimbldona između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova na programu je oko 16 časova, ali sada će doživljaj biti potpuno drugačiji! Direktan prenos možete da gledate na Sport klubu uz SBB u 4k rezoluciji, zbog čega vam nijedan detalj neće promaći. Jasnoća i preciznost biće najvažniji tokom narednog meča, a baš takva će biti i slika koja je dostupna u sklopu EON paketa.

Za još bolji sportski doživljaj, EON platforma vam omogućava da uz Sports Mode na svim uređajima uživo pratite statistiku mečeva. Svi ljubitelji sporta pored tenisa mogu da prate i mnoge druge sportove iz minuta u minut - bilo da vas zanima rezultat, broj poena, golova, statistika, posed lopte, broj prekršaja. Bićete u toku sa svim informacijama koje vas interesuju, bilo gde i bilo kad.

Ne propustite posebno iskustvo na Sport klubu koje će vas osvojiti od prvog minuta!

Tagovi

sbb