INTERESANTNO

NOVAKOVA ĆERKA NE NAVIJA ZA OCA! Đoković priznao sve - Stefanov ljubimac je NADAL, a nećete verovati ko je Tarin izbor!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je otkrio da njegova ćerka Tara obožava Andreja Rubljova.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković traži mesto u polufinalu Vimbldona. Igraće protiv Andreja Rubljova u četvrtfinalu, a njegova ćerka Tara obožava upravo ruskog tenisera. Otkrio je to srpski as u jednom intervjuu dan pre meča kada je priznao da ona voli njegovog narednog protivnika.

"Da, ona ga voli. Ne mogu da dočekam da dođem kući i da popričam sa njom o tome. Obično ne prati tenis, ali njega baš voli. Voli njegovu traku za kosu, intenzitet, energiju. On je prvi izbor moje ćerke. Nadam se da će tata sutra da pobedi", rekao je Novak koji će uraditi sve da ovog puta rastuži svoju ćerku i da prođe u narednu fazu takmičenja.

Đoković će pokušati da obezbedi plasman u svoje 46. polufinale grend slemova. Ako u tome uspe izjednačiće rekord Rodžera Federera. Doduše, biće zanimljivo videti za koga će Tara navijati na Centralnom terenu. "Andrej je fantastičan igrač, ima jedan od najboljih forhenda u tenisu, donosi jak intenzitet, ali je u isto vreme i divna osoba. Radi naporno, konstantan je na svim podlogama i mnogo ga poštujem. Nikada nije bio u polufinalu grend slema i biće mu to sigurno motiv više", poručio je Srbin.

Podsetimo, Novak je ranije otkrio i da njegov sin Stefan navija za Rafu Nadala. "Nisam hteo da gledam finale Austraijan opena, jer sam hteo da budem na terenu. Bilo je zabavno, jer je moja supruga navijala za Medvedeva, a moj sin za Nadala. Pitao me je pre nekoliko dana kada je sledeći turnir na kojem ćemo igrati Rafa i ja. Rekao sam 'Nadam se uskoro' i pitao ga zašto je to bitno. On je otkrio da bi zaista želeo da ima fotografiju sa Rafaelom Nadalom", ispričao je tada Đoković.

BONUS VIDEO: