ODUVALA

IZVINITE, GOSPOĐO... NOVAKU "ISPALA" VILICA ZBOG JELENE: Tek kad je pobedio video šta je obukla supruga! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Jelena Đoković u centru pažnje nakon Novakove pobede na Vimbldonu.

Izvor: SK1/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Andreja Rubljova posle mini-drame u četvrtfinalu Vimbldona i tako je ponovo stigao do same završnice turnira, odnosno još šest dobijenih setova deli ga od novog grend slem trofeja. Nole je bio nervozan u toku meča i ponovo se raspravljao sa svojim timom, sa kojim je prethodno usavršavao ritern zbog problema protiv Hurkača, a čini se da je toliko bio fokusiran na meč da nije video ništa sem loptice.

Tako je na Instagramu posle pobede nad Rubljovim podelio fotografije Jelene Đoković i čini se da je možda tek tada primetio da se njegova supruga divno obukla za meč. Nosila je kratku haljinu i žuti sako, a čini se da je Nole tek posle susreta uspeo da se fokusira i na nju i primeti da je "oduvala" na Vimbldonu.

Tako je Novak Đoković na Instagramu podelio Jelenine najnovije fotografije i sve nasmejao komentarom: "Izvinite, gospođo...", i to na godišnjicu njihovog skladnog braka.

Prethodno je Jelena Đoković privukla veliku pažnju engleskih medija kada je za meč protiv Huberta Hurkača izabrala haljinu u kojoj su joj ramena gola i dekolte dolazi do izražaja, pa su svi hvalili njenu eleganciju na "najelegantnijem turniru" koji tenis ima i na kome se svetske face pojavljuju u svakom neteniskom kadru.


BONUS VIDEO: