VELIKI

NOVAK ODUŠEVIO KLINCE NA VIMBLDONU, DEČACI MU SKANDIRALI: Ljudi, ovo je uradio zbog Stefana, a Tara će preboleti! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Sjajan gest Novaka Đokovića posle meča sa Andrejom Rubljovom.

Izvor: Tweet/BBC Sport/Screenshot

Videli smo da i bebe uživaju kada gledaju Novaka Đokovića, da ga posle mečeva navijači čekaju kako bi ga pozdravili, a izgleda da je kod najmlađe publike srpski teniser najpopularniji. 

Sjajni sedmostruki osvajač Vimbldona savladao je Andreja Rubljova u četiri seta u meču četvrtfinala, a nakon duela mnogo navijača je čekalo da im se potpiše na majice, loptice, papire... Oni namlađi su prednjačili, a grupica dečaka je molila Novaka da im da reket. 

"Ne mogu sada da ti dam reket, sačekajte me momenat, mogu da vam dam nešto drugo", rekao je Đoković dok je strpljivo potpisivao brojne suvenire gledaocima, a onda je otišao do torbe sa svojom opremom. Pogledajte taj momenat: 

Dok su dečaci vikali: 'Nole, Nole', on je strpljivo kopao po torbi i vadio rekvizite, a komentatorka BBC-a je u prenosu primetila: "Oh, on će dati nešto ovim dečacima, a znajući da i on ima dečaka, Stefana, zna koliko njima ovo znači. Ima i Taru, koja voli Rubljova, ali mislim da će ona da preživi njegov poraz", istakla je ona.

Zatim je Novak došao sa hrpom majica, kačketa i drugih suvenira koje je podelio dečacima, a onda se vratio da potpisuje suvenire svima koji su to hteli. Veliki sportista, ali i sjajan čovek!

BONUS VIDEO: