SJAJNO

OVAKVOG ĐOKOVIĆA NIKADA NISTE VIDELI! Jelena objavila snimak - Novak uzeo mikrofon, a oni se žale: "Ovako je svaki dan"

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je uzeo mikrofon, a to se nije dopalo članovima njegovog tima.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf

Novak Đoković čeka petak da igra polufinale Vimbldona protiv Janika Sinera i za to vreme pravi šou u kompleksu. Njegova supruga Jelena objavila je snimak na Instagramu na kom se vidi da srpski as pravi šou sa svojim timom, a njima se nije baš dopalo to što je uspeo da se dokopa mikrofona.

Sparing partner Čarli Gomez Erera, fizio Miljan Amanović i kondicioni trener Marko Paniki bili su sa njim u kolicima za golf koja se koriste unutar kompleksa, dok ih je vozio jedan od volontera. "Jelena, ovako je svaki dan", okrenuo se Paniki ka njoj i požalio se dok je ona snimaka.

Nole nije na to obraćao pažnju, vikao je "Andale, andale, idemo, idemo", uz to je ispuštao i zvuke bolida formule 1. Erera je odmahivao glavom, Miljan se smejao, očigledno su i oni navikli već na ovakva izdanja. Šou je nastavljen kada ga je momak pitao i da li igra danas. "Očigledno ne, inače ne bih bio ovako opušten", nasmejao se Nole.

Snimak je prekinut u momentu kada je vozač izgovorio "Novače, moraš da nam obećaš.." Ostaje tajna šta je obećao, a pred kraj snimka se šalio i sa Čarlijem i pričao šta mu priča tokom treninga. Srbin u odličnom rapsoloženju čeka polufinale, neka se slavlje nastavi i posle duela sa Italijanom.

 BONUS VIDEO: