GOTOVO?

OSVOJIO VIMBLDON, PODIGAO PRST I NAJAVIO NAJVEĆI TRANSFER U EX-YU FUDBALU! Da li je ovo znak da dolazi u Hrvatsku?

Autor Nemanja Stanojčić

Ivan Perišić mogao bi da završi u splitskom Hajduku.

Izvor: Profimedia

Mate Pavić osvojio je titulu u miks dublu na Vimbldonu, pa je posle toga najavio najveći transfer u istoriji fudbala na teritoriji bivše Jugoslavije. U pitanju je dolazak Ivana Perišića u Hajduk iz Splita. Priča se o tome već neko vreme, a poruka hrvatskog tenisera mogla bi da bude najava transfera.

On je u paru sa ukrajinkom Ljudmilom Kičenok savladao tandem Joran Vligen (Belgija)/Jifan Ksu (Kina) sa 6:4, 6:7 (9:11), 6:3. Potom je usledila svečana ceremonija, dodela pehara i sve što ide po protokolu. Pre zvaničnog fotografisanja Pavić se vratio pred mikrofon. "Želeo bih da kažem samo još jednu stvar na hrvatskom. Ivane, vreme je", izgovorio je Pavić i prstom pokazao ka delu tribina gde je Perišić sedeo.

Posle toga je prišao hrvatskom fudbaleru, zajedno su se slikali dok je Mate držao pehar. Verovatno je i tu pokušao da ga ubedi da dođe. Italijanski fudbalski insajder Đanluka di Marcio nedavno je objavio da Ivan pregovara sa Totenhemom oko raskida ugovora i tako bi postao slobodan agent i mogao bi da ode u Split bez obeštećenja.

BONUS VIDEO: