POGLEDAJTE!

SRĐAN ZAGRLIO JELENU, STIGLA I DIJANA! Novakovi roditelji se pojavili na Vimbldonu - čista elegancija (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte ko sve bodri Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona. Stigli su i roditelji Dijana i Srđan.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković trenutno igra meč polufinala Vimbldona protiv Janika Sinera na Centralnom terenu, a u njegovom "boksu" ima i novih imena. Uz standardno prisustvo trenera Gorana Ivaniševića, Karlos Gomez Erera, agenata Eduarda Artaldija i Elene Kapelaro, fizioterapeuta Miljana Amanovića, kondicionog Marka Panikija, supruge Jelene i strica Gorana - u loži su prvi put na ovogodišnjem Vimbldonu i Novakovi roditelji koji se trude da ga bodre uglavnom u završnicama turnira!

Srđan se srdačno pozdravio sa Jelenom po dolasku u ložu, i sudeći po reakciji verovatno su roditelji direktno stigli na meč pošto prethodnih dana nisu boravili u Londonu, dok je tu naravno bila i majka Dijana koja uvek teško proživljava Noletove stresne mečeve. Pogledajte kako je izgledao susret:

Još jednom Jelena Đoković je privukla pažnju elegancijom, kao i tokom prethodnih dana turnira, a nadamo se da će njihova podrška značiti Novaku da dođe do nove pobede. Podsetimo, Novak nije izgubio tačno deset godina na Centralnom terenu i nada se da će se taj niz nastaviti i ovog leta pošto ga tačno dva trijumfa dele od osvajanja osmog grend slema na Vimbldonu, odnosno čak petog uzastopnog.

Podsetimo, Novak Đoković nije najomiljeniji kada se pojavi na terenu Vimbldona, uprkos velikim uspesima, tako da je na današnji dan pre četiri godine odigrao čuveno finale protiv Rodžera Federera kada je "ućutkao publiku". Jedan od razloga zašto nije toliko popularan je i to što je Srđan Đoković odbio da njegova porodica uzme englesko državljanstvo, o čemu je emotivno govorio.

BONUS VIDEO: