AUUUUU

KME, KME, JE**M VAM MATER - ĐOKOVIĆ U RATU SA NAVIJAČIMA! Novak nije mogao da izdrži - DOKLE VIŠE ovako prema NAJBOLJEM?

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković uputio psovke grupi navijača na Vimbldonu.

Izvor: RTS/screenshot

Novak Đoković hoće u finale Vimbldona, a u polufinalu protiv Janika Sinera je ponovo imao svađu sa navijačima. Grupa ljudi došla je sa namerom da provocira Srbina, bilo je dobacivanja, provokacija u momentu kada se suočavao sa dve brejk lopte u 10. gemu trećeg seta. Odgovorio im je psovkama.

Kada je spasao prvu brejk loptu Đoković se okrenuo ka toj grupi, gestikulirao brisanje suza i rekao "Je**m vam mater, da vam je**m mater". Posle toga se vratio, odservirao i uspeo da se izvuče i da osvoji gem. Tada se ponovo okrenuo ka njima i dobacio "Je*o vam pas mater". Sve to aplauzima ispratio je njegov tim, Goran Ivanišević i Jelena Đoković odmah su ustali. "Oni ne znaju da me to ustvari motiviše, nisu svesni šta rade", rekao je Nole jednom prilikom.

To je samo jedan od detalja sa kojima se Novak suočava na Vimbldonu, tačnije na ovom meču pošto ga je sudija Ričard Hejg već pokrao u drugom setu...Tada je procenio da je Novak imao "bespotreban krik" i da je tako uticao na protivnika, pa je dodelio poen Italijanu. Morao je Novak na ovom meču da se bori i sa protivnikom i sa britanskim sudijom i sa provokacijama navijača!

Ovako je izgledao prvi momenat sa psovkama:

Ovako je izgledao drugi:

BONUS VIDEO: