Zašto?!

NOVAKU SE SADA J**E ZA NJIH, ALI JE ZAKASNIO! Oglasio se Đokovićev hejter, nećete verovati šta mu sada smeta!

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković mu nije dovoljno dobar ni kada ga oduševi nekim potezom, Ben Rotenberg i tada mora da pronađe detalj za koji će se uhvatiti i kritikovati!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je u polufinalu Vimbldona savladao Janika Sinera (6:3, 6:4, 7:6), a meč su obeležile rasprava najboljeg tenisera svih vremena sa sudijom u stolici, kao i nesportsko ponašanje londonske publike. U finišu meča, kada je Đoković spašavao set lopte, prvo ga je neko sa tribina provocirao povicima o Rafaelu Nadalu, a zatim je dobio zvižduke jer je ironično aplaudirao, pa je uzvratio psovkama. Na sve to komentar je imao i "Novakov najveći hejter", kontroverzni novinar Ben Rotenberg.

Već godinama jedan od najvećih kritičara srpskog tenisera oglasio se nakon uzbudljivog polufinala trećeg grend slema u sezoni i svojom reakcijom izazvao lavinu komentara. Iako se čini da je ovog puta podržao Novaka u borbi protiv engleske publike na Vimbldonu, Ben Rotenberg je nespretno sročio rečenicu, pa ispada kako da je ponovo pronašao način da kritikuje najboljeg srpskog sportistu.

Amerikanac ni ovog puta nije mogao bez "Ali..." i to nakon što je istakao da mu je lepo da gleda kako Novak Đoković vraća na fabrička podešavanja nepristojne navijače koji nisu došli da gledaju tenis već da provociraju najboljeg igrača na svetu...

"Đokoviću je ponestalo je*enih reči o ponašanju publike na Centralnom terenu Vimbldona i to je prelepo za videti. Ali, veoma je zakasnio sa tim", napisao je Novakov najveći kritičar, novinar Ben Rotenberg, koji je bio daleko blaži od britanskog tabloida. Njegova izjava izazvala je lavinu komentara, a ispod tvita je bilo ljudi potpuno različitih mišljenja. Od onih koji su kritikovali Đokovića, preko onih koji su se zdržali samo na Benovom viđenju situacije, do onih koji su podržali Novakovo pokazivanje emocija i istakli da je najbolje kad se srpski teniser nađe u ulozi "zlikovca" i kada se svi okrenu protiv njega. Pogledajte sporan tvit:

BONUS VIDEO: