Lepo!

NOVAK KRENUO NA FINALE, A JELENIN POTEZ ODUŠEVIĆE SRBE: Ispratila najboljeg ikad starim običajem! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Supruga Novaka Đokovića ispoštovala tradiciju i prosula vodu za teniserom.

Izvor: Instagram/screenshot/jelenadjokovicndf

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igraće finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza za još jednu grend slem titulu i novu stranicu istorije, a kao i uvek - najveća podrška biće mu porodica. O tome koliku će podršku njegovi voljeni biti spremni da pruže na Centralnom terenu kompleksa u Londonu pokazuje i detalj koji se pojavio na Instagram profilu supruge Jelene. Tradicionalnim srpskim potezom, polivanjem vodom kad se krene na put, Jelena je ispratila muža na finale!

Uz poruku "Srećno", vidi se kako Jelena i Stefan prosipaju vodu za najboljim srpskim sportistom. Novak je pod punom "ratnom opremom" napustio dom i krenuo ka Vimbldonu, a prilikom odlaska osvrnuo se i još jednom pogledao ka supruzi i sinu, koji će se nešto kasnije u toku dana pojaviti na tribinama najpoznatijeg teniskog stadiona na svetu. Inače, prethodnih dana su pored Jelene i Novakovi roditelji gledali mečeve. Ovako je to bilo: 

Podsećamo, meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza igra se od 15:00 po našem vremenu, a pobednik će zauzeti prvo mesto na ATP listi. Novak ima dodatan motiv jer bi mogao da stigne Rodžera Federera po broju osvojenih Vimbldona, Margaret Kort po broju grend slemova i da napravi još jedan korak ka osvajanju sva četiri velika turnira u istoj godini.Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: