Tu su!

BRED PIT "MLAĐI" NEGO IKAD, A TU JE I DŽEJMS BOND! Svetske face na finalu Vimbldona - među njima Đokovićev veliki rival!

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković igra finale Vimbldona, a poznati glumci prate ovaj veoma važan okršaj.

Izvor: Profimedia

Finale Vimbldona igraju Novak Đoković i Karlos Alkaraz, a tribine Centralnog terena u Londonu ispunjene su do poslednjeg mesta. Mnogobrojni teniski fanatici želeli su da gledaju meč na kojem najbolji svih vremena može da ispiše nove stranice istorije sporta, a među njima su i brojne poznate face. Ekipu svetski poznatih lica predvode holivudski superstar Bred Pit i njegov kolega, dugogodišnji Džejms Bond, Danijel Krejg!

Dva izuzetno poznata glumca među najpoznatijim gostima su ovogodišnjeg finala, a kao što tradicija nalaže tu su i članovi kraljevske porodice. Ipak, čini se da su svi nekako ostali u senci Breda Pita, koji izgleda veoma mladoliko. Američki glumac pojavio se sa naočarima za sunce, karakteristično "neurednom" kosom i širokim osmehom. Pogledajte fotografije sa lica mesta:

Takođe, na tribinama su glumci Tom Hidlston i Ema Votson, tu je poznati muzičar Stormzi, a društvo Endiju Mareju pravi Nil Skupski koji je juče osvojio Vimbldon u konkurenciji parova. Možda je pomalo iznenađenje što je Marej, inače dvostruki osvajač Vimbldona, došao da prati finale, ali poznato je da on ima sjajan odnos sa Đokovićem i da je tokom godina uvek lepo govorio o srpskom asu.

Inače, nije nikakvo iznenađenje da svetski poznate face gledaju mečeve Novaka Đokovića. Njegovo finale protiv Kaspera Ruda u Parizu pratile su velike zvezde. Bilo je tada na tribinama ljudi iz raznih oblasti, najviše pažnje privukao je Zlatan Ibrahimović, a i fudbaleri poput Kilijana Mbapea, Olivijea Žirua i Tea Ernandeza su posmatrali meč!  

BONUS VIDEO: