Ima i toga!

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠALJE POLJUPCE I PONIŽAVA HEJTERE! Jedno više nije mogao da trpi, ovaj momenat je SVE OKRENUO! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nakon što je napravio brejk u ranoj fazi četvrtog seta, Đoković poslao poljupce navijačima.

Izvor: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rutinski je osvojio prvi set protiv Karlosa Alkaraza, ali su onda počeli problemi u finalu Vimbldona. nakon što je izgubio naredna dva seta našao se u veoma teškoj situaciji i delovalo je da mladi Španac sigurno ide ka tituli. Na početku četvrtog seta Novak je uspeo da odgovori, a nakon napravljenog brejka poslao je poljupce ka navijačima koji su navijali za Alkaraza i dobacivali protiv Noleta.

Potez koji je izveo Novak Đoković sigurno je bio sarkastičan jer se zna da mu publika na Centralnom terenu nije naklonjena. Ovo je bio njegov način da im kaže kako je tu, i dalje u meču i spreman za jedan od najvećih preokreta u karijeri. "Brejknuo" je Alkaraza i jasno im stavio do znanja da želi i peti set finalnog meča. Pogledajte njegovu reakciju:

Ovu Novakovu reakciju primetili su i organizatori Vimbldona, koji su ubrzo napravili GIF i podelili ga na društvenim mrežama. Jasno se vidi ka kojem delu tribina je Đoković signalizirao, ali za sada nije poznato ko je tamo sedeo. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nije ovo bila jedina situacija u kojoj se Đoković danas našao, a da su bili uključeni i ljudi sa tribina. Dok se raspravlja sa glavnim sudijom finalnog meča dobijao je zvižduke zbog kojih se iznervirao, a u jednom trenutku su ga navijači iznenadili jer su skandirali njegovo ime - na to nije navikao u Londonu.

BONUS VIDEO: