Tenis

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU, NOVAK UNIŠTIO REKET: Potpuno je POBESNEO, a vesti su užasne - POVREDIO SE! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Ovako besnog Novaka nismo videli odavno! Posle dve propuštene šanse morao je da pusti emocije iz sebe i nastradali su reket, stub koji drži mrežu, ali nažalost i njegova ruka.

Izvor: Profimedia

Kakvu je šansu propustio Novak Đoković! Prvo nije iskoristio brejk loptu u drugom gemu petog seta pri rezultatu 40:30, a onda je u narednom gemu izgubio svoj servis i zbog toga je pobesneo! 

Na Alkarazovu brejk loptu srpski teniser se okliznuo u poenu, ali je uspeo da ustane, uspravi se i vrati se u poen. Na kraju je ipak pogrešio i Španac je uzeo brejk, a nakon što se to desilo nastradali su Đokovićev reket i zglob, kao i konstrukcija mreže!

Novak je u besu udario reketom o desni stub koji drži mrežu, a to nije moglo da se vidi odmah u prenosu. Kada su kasnije isplivali snimci ovog incidenta na tviteru, videlo se da je i sam stub pretrpeo štetu. Što se reketa tiče, on je bio potpuno uništen! Pogledajte  detalj koji nije viđen u prenosu:

Da sve bude još mnogo gore Alkaraz je rutinski odbranio brejk u narednom gemu, a nije mu bilo teško jer je Đoković bio povređen. Videlo se da ga boli ruka nakon udaranja reketa i stalno se držao za desni zglob.  

BONUS VIDEO: