Au!

ALKARAZ NA VIMBLDONU POKAZAO "ČUKU" OD 120.000 EVRA: Stavio sat na ruku, pa podigao pehar - svi su primetili! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Španski teniser Karlos Alkaraz nosi jedan od najskupljih satova u svetu sporta.

Izvor: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedom nad Novakom Đokovićem u finalu Vimbldona stigao je do svoje druge grend slem titule, a to je veliki povod za slavlje. Talentovani Španac odmah se našao u centru pažnje svih svetskih medija, a kada je već tako - moraju da se izreklamiraju sponzori. Odmah nakon pobede Karlos je na levu ruku stavio luskuzni Roleks čija je vrednost na tržištu oko 120.000 evra!

Reč je o modelu "Dejtona 116518LN", koji ima narukvicu izrađenu od specijalnih materijala otpornih na toplotu, ali i izuzetno lepe detalje na samom časovniku. Krase ga zlatna i crna boja, izgleda predivno i u potpunosti pristaje jednom od najtaletnovanijih sportista sveta. Pogledajte sat o kojem je reč.

Roleks Dejtona 116518LN
Izvor: Youtube/WatchBox Reviews

Inače, na Vimbldonu je i Novak Đoković "izreklamirao" satove kompanije koja ga sponzoriše. Najbolji srpski sportista već nekoliko godina sarađuje sa švajcarskom firmom "Iblo" odnosno Hublot u originalu, a satovi sa kojima se pojavljuje na terenu ipak nisu preskupi. Do sada smo na ruci najboljeg tenisera sveta videli nekoliko modela i njihova cena se uglavnom kretala od 20.000 evra!

BONUS VIDEO: