Tenis

SKANDALOZNE UVREDE ZA NOVAKA - NAPAO GA LIDER ČUVENE STRANKE: On je prijatelj genocidaša, antivakser, neka je izgubio!

Autor Nikola Lalović

Strašne uvrede na račun Novaka Đokovića stižu iz Španije i to iz čista mira!

Izvor: Profimedia

Španija slavi Karlosa Alkaraza i njegovu pobedu nad Novakom Đokovićem u finalu Vimbldona, a nekima je to što je savladao upravo srpskog tenisera "šlag na torti". Lider španske političke partije Podemos Pablo Ečenike se javio i javno priznao koliko ne voli srpskog tenisera. 

Predsednik ove španske stranke je proslavio veliki uspeh momka Mursije uvredama na račun Novaka u kome se navodi da je on "anti-vakser", "ultradesničar", ali i "prijatelj srpskih genocidaša"!

"Ova stvar sa Alkarazom je apsolutno impresivna. Uz sve to, to što je pobedio ultradesničara, Putinistu, prijatelja srpskih genocidaša i anti-vaksera čini sve ovo čudo još čudesnijim", napisao je Pablo Ečenike.

Mnogi njegovi pratioci se nisu slagali sa ovakvim načinom čestitanja Alkarazu i jasno su istakli da nije u redu da koristi ovako paušalne i ružne opaske za najvećeg tenisera sveta, ali Enrike na njihove prozivke nije odgovarao. Novak Đoković se našao na meti mnogih čak i nakon poraza u finalu Vimbldona, pa smo tako čuli i da će "čobani sada prestati da prate tenis". 

Podemos je socijaldemokratska partija iz Španije čiji naziv u prevou znači "Možemo". Osnovana je 2014. godine od strane politikologa Pabla Iglesijasa Turnjona, a sadašnji lider Pablo Ečenike Roba zapravo je rođen u Argentini, u Santa Feu.

BONUS VIDEO: