Tenis

TENISERKA NAPRAVILA SKANDAL, PA ČITALA IZVINJENJE SA PAPIRA! Slavila dok je rivalka plakala, a sad je opet prozivaju!

Autor Nemanja Stanojčić

Mađarska teniserka Anamarisa Tot uputila je izvinjenje koje ne deluje preterano iskreno...

Izvor: Printscreen/Twitter/Relevant tennis

Turnir u Mađarskoj obeležio je skandal između kineske teniserke Šuaj Ženg (34) i domaće predstavnice Anamarise Kjare Tot (20). Kineskinja je tvrdila da su joj sudije ukrale poen, došlo je do žestoke rasprave i sa sudijom u stolici, kasnije i sa supervizorom, a Mađarica je u jednom trenutku obrisala sporni trag. Bio je to samo početak potpunog haosa koji se završio tako što je Ženg zbog napada panike predala meč i otišla sa terena.

Tada je Tot napravila nesportski potez zbog kog su je mnogi napali. Umesto podrške, podigla je ruke i počela da slavi i ismeva protivnicu koja je već ranije pričala o tome da ima određene psihičke probleme. Par dana posle toga Anamaria se izvinila i to tako što je čitala izvinjenje sa papira što su mnogi primetili i prozivali je zbog toga što joj izvinjenje ne izgleda iskreno.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama i vidi se da čita sa papira. "Zdravo svima, ispala sam i sada je vreme da ispričam šta se desilo. Nisam očekivala da će moj prvi uspeh da izazove takvu oluju. Žao mi je zbog svega što se desilo, poštujem Ženg, nije mi bila namera da pokažem nepoštovanje i da povredim nekoga. Nije trebalo da slavim na takav način. Emocije su me savladale, bio je težak meč, taj momenat me poneo. Nadam se da ću u budućnosti imati šansu da pričam sa Šuaj i da joj kažem koliko loše se osećam zbog načina na koje se završio naš meč", rekla je Tot.