Stigao!

NOVAK ĐOKOVIĆ JAHTOM UPLOVIO U DUBROVNIK! "Uhvaćen" u Crnoj Gori, ali nije se dugo zadržao!

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski sportista Novak Đoković deo odmora provodi u Hrvatskoj.

Izvor: MN Press

Novak Đoković nakon Vimbldona obilazi region - rešio je da se u nekadašnjim jugoslovenskim republikama opusti, odmori i pripremi za američku turneju koja ga očekuje kasnije u toku godine. Nakon što je najbolji srpski sportista primećen u Crnoj Gori, hrvatski mediji javljaju da je napustio tu zemlju i da je sada stigao kod njih!

Po informacijama sajta "Dubrovački dnevnik" koji poseduje i fotografije sa lica mesta, Novak Đoković je jahtom uplovio u luku i iskrcao se u Dubrovniku. Tom prilikom nastalo je oduševljenje na obali, a najbolji teniser svih vremena izašao je u susret navijačima i fotografisao se sa njima.

Među teniskim fanaticima koji su pozirali sa Novakom Đokovićem bio je i direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž, koji je sa naslednicima dočekao slavnog sportistu. Za sada nije poznato koliko Novak Đoković želi da ostane u Dubrovniku i da li ima neke veće planove u ovom gradu ili u njemu samo odmara pred naredne izazove u karijeri koji stižu veoma brzo. Turnir u Torontu startuje 7. septembra, u Sinsinatiju 13. avgusta, a vrhunac turneje biće US open koji počinje 28. avgusta. Đoković će na poslednjem velikom turniru sezone ponovo imati priliku da se domogne 24. grend slem titule.

BONUS VIDEO: