Tenis

NOVAK "UHVAĆEN" U HRVATSKOJ! Svi gledaju u četiri slova na njegovoj jahti, a on pravi šou sa Tarom i Stefanom! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Novak se odmara u Hrvatskoj, a najveću pažnju od svega izazvao je njegov brod i to kako se zove.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je posle finala Vimbldona otišao pravo na more, a nakon što je prvo bio u Crnoj Gori vrlo brzo je uplovio u Hrvatsku. Tamo je snimljen u Dubrovniku prvo sa direktorom Luke Dubrovnik Željkom Ragužom, a onda i sa porodicom. 

Videli smo kako se Novak igra sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom u jednom dečjem parku, a svima je pažnju privukao brod na kome je plovio. Brod je nosio ime Tara - isto kao njegova ćerkica! Naravno da je tu sa njim i decom bila i supruga Jelena, a porodica je tokom letovanja često morala da čeka najvećeg tenisera u istoriji.

Kao i uvek, Novak je bio spreman da svakom navijaču i obožavatelju izađe u susret, pa se i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj slikao sa mnogo navijača i onih koji su hteli da sa ovekoveče susret sa najvećim ikada. Pogledajte kako je Novak izgledao sa porodicom u Dubrovniku:

Đoković redovno letuje na Jadranskoj obali, a sada je stigao na odmor nakon što je imao sjajan deo teniske sezone. Prvo je osvojio Australijan open i Rolan Garos, a potom stigao do finala Vimbldona na kome je ipak morao da primi nagradu za drugo mesto jer je bolji od njega bio Karlos Alkaraz u pet setova. 

BONUS VIDEO: