SJAJNO

HIT SNIMAK ĐOKOVIĆA! Šeta po parkingu i viče: "Juhuuuu, gde si?"

Autor Nemanja Stanojčić

Dešava se ovo i Novaku Đokoviću...

Izvor: Twitter/screenshot/Shanegupta22

Dešava vam se da zaboravite gde ste parkirali automobil? Ne brinite, događa se to i Novaku Đokoviću. Na društvenim mrežama pojavio se jedan stari snimak na kom se vidi kako srpski teniser ima velike probleme na parkingu i kako se muči da pronađe svoja kola. Napravio je pravi šou u Sinsinatiju 2018. godine, mada je sve imalo srećan kraj.

Neko ga je primetio, odlučio je sve to da snima i nije pogrešio. "Da li ste videli 'Teslu'? Gde si, juhuuuuu, mama miaaaa", vikao je Novak dok je šetao parkingom i pokušavao da pronađe svoja kola. U jednom trenutku je završio i na terenima za golf.

U jednom momentu se čuje glas jedne gospođe koja mu čestita na pobedi. "Pomešali ste me sa nekim, nisam ja teniser, samo tražim svoj auto", našalio se Nole sa njom i nastavio potragu dok su se ljudi koji su prolazili tuda zaustavljali da ga pozdrave.

Posle duge šetnje ga je pronašao. "Kažu mi da je ispred. Ovo je jedino mesto na kom nisam tražio, tačno ispred, sa desne strane. Aleluja", uzviknuo je Đoković i konačno ušao u auto. Pogledajte taj snimak:

BONUS VIDEO: